El Turisme Rural

el

El turisme rural va néixer amb la voluntat de donar a conèixer la vida del medi rural: agricultura, ramaderia, natura i tranquilitat. Aquesta idea, amb el pas dels anys, s’ha anat tranformant en un turisme sense aquestes qualitats.

Al Lluçanès, que és una terra agrícola i ramadera, encara s’hi poden trobar cases de pagès com abans: amb el seu hort i la seva granja amb les gallines, les oques i altres animals de pastura i poder gaudir per uns dies del sabor de pagès com abans sense perdre la calidesa i confort que ofereixen ara les cases rurals…

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s