Benvinguts a Cal Teulats

DSCN8329 (2)

Som en Pere i la Lídia, els propietaris de Cal Teulats que amb molt de gust us acollirem a la nostra masoveria.

En Pere fa de paleta i jo em cuido de la casa rural i dels animals de la nostra granja. Tenim una petita explotació de cabres alpines i uns quants animals pel consum de la familia. Les cabres ens permeten fer venda directa de carn de cabrit i amb la llet podem fer iogurts i formatges pel consum  familiar.

La casa disposa de dues vivendes independents: la part del devant, que és la que forma part del turisme rural i que lloguem en la seva totalitat a un sol grup de persones i la part del darrera que és on hi vivim nosaltres. El jardí i la piscina és exclusiu de la casa rural. Nosaltres mateixos fem el manteniment de la piscina i tenim cura del jardí i de les flors.

Per arribar a la casa, s´hi accedeix per un camí rural. Es la última casa del camí i per tant ja no hi ha trànsit de vehicles. Un lloc molt tranquil per gaudir plenament de la natura.

 Sempre hem cregut en la terra, en produïr només el que es necessita per viure, ni més ni menys. No ens agrada la sobre-explotació del terreny, ni tampoc els adobs químics ni els sulfats, ens agrada respectar la natura i procurar pel benestar del animals, i per això les nostres cabres, encara que siguin unes  grans productores de llet, estan en règim extensiu i pasturen tot el dia. Això ens permet obtenir una carn saborosa, una llet natural i  ens ajuden a netejar el bosc, tal com es feia  antigament, quant el respecte per la natura formava part de la vida de les persones sense ni tant sols adonar-se´n.

Gaudir de la natura i poder degustar els productes autèntics de pagès amb el gust de sempre es un plaer per els sentits.

Recordar temps passats, quan la vida era més tranquil·la i el temps passava lentament, sense presses…

Tot això ho trobareu a Cal Teulats:  el nostre  hort, la nostra petita granja i també la solitud i tranquilitat d´una casa que es troba a 2 km del poble de Perafita, ni molt lluny ni molt a prop, el necessari per retrobar-se  amb una merescuda tranquilitat i poder gaudir de la calma del Lluçanès.

 dsc_0057

Anuncios