Cal Teulats TR (ing)

dsc_00734

 

Cal Teulats és una masia de pedra del 1783 , típica del Lluçanès.

Fa temps varem decidir destinar una part de la casa al turisme rural i el nostre número de registre a Turisme és el PCC – 000946

El fet de tenir la casa registrada a turisme vol dir que és un allotjament legal i que les instal·lacions de la casa son les adequades per desenvolupar aquesta activitat segons la normativa turística de la Generalitat de Catalunya. Per la vostra seguretat la casa disposa d´estintors, llums d´emergència i també detectors de fum.

Per la seva situació privilegiada a 2 km del poble i a 1,5 km de la carretera, podreu gaudir de tranquilitat i silenci, només interromput pel cant dels ocells.

Des de la nostra gran terrassa podreu gaudir de magnífiques postes de sol i contemplar els prats i boscos que envolten la casa, típics del Lluçanès, on el pas de les estacions els fan encisadors en qualsevol època de l´any.

DSCN0420

La casa és tota de pedra, com gairebé totes les cases de pagès antigues del Lluçanès doncs és el material que es troba més als nostres camps i que els nostres avantpassats aprofitaven per fer les seves construccions.

Anuncios